....................................................................................................................................................................................................

Wednesday, December 15, 2010

buat coffee cookie mlm2

hahaha.... disebabkan karenah yang berleluasa oleh 2 orang dek saudara ribenaku... terpaksalah aku ber'BAKING malam ni..... kes nyer mula2 start bila aku buat pastry egg custard yang tak jadi... rasa macam karipap doh daa~ hahahaha...... so bebudak ni tak puas hati bila aku buat pastry tu sowang2... so terpaksa la pujuk diaorang dengan buat cookie~

aish.... nek sepah rumah dibuatnyer.... nasib baik tahap kesabaran ada lagi waktu tuh.... kalau tak dah lama diaorang buat sendiri cookie tuh.... huhuhu... ganas tak?... dah buat tuh, kenalah bake arn kat oven... baru setengah jam tunggu diaorang dah tak tahan..... waduh2~ nampak gayanyer aku terpaksa buat sendiri lah sume saki baki yang belum buat tuh~ uhuk! TT~TT

tapi nasib baik sedap coffee cookie tu~ nyum2~~

tapi nasib baik dak2 ni volunteer nak basuh pinggan.... sejuk perut ibu ni tengok.... TAPI~....... sikit jer yang dak2 nni basuh.... waaaa~ nampak gayanyer aku jugak lah yang kena basuh..... bertimbun pinggan mangkuk yang kena basuh... nek lembut tangan sebab sabun pencuci tuh hahahha...... "lembut ditangan"(iklan~)......

wah~ aku dah tak tahan dah... mau tido... energy dah habis, so nak refill untuk puasa 10 muharram esok.... entah apa lagi lah karenah diaorang esok... so get ready jer la nampaknyer..... fighting!!!

No comments:

Post a Comment