....................................................................................................................................................................................................

Monday, December 13, 2010

troublesome day

wa~ comel tak? comel kan? hahaha
nilah gambar dari google yang korang tau,
mesti pelik arn kenapa letak gambar ni?
motif sebetul2nya nak tunjukkan yang
hari ni penat SANGAT BANGAT!!!

waduh... hari ni penat giler!! betul dok melayan budak2 kecik ribena sepanjang hari...... ni la first time dapat rasakan kepenatan bila dapat adik lelaki, 2 orang pulak tu... asih~~ naik tanggal part2 badan ni ditarik2 macam main tarik tali.... kang main ultraman dengan diaorang makin suka lak kang....

tak kira pagi petang siang malam, kat jalan kedai surau kereta tandas.... mesti ada je yang boleh diaorang buat main~ nak lari dari diaorang, nanti diaorang ingatkan main sembunyi2... aduish jadi parah situasi ~,~"

lepas tu kalau diaorang sesama sendiri terlebih limit, ada pulak drama pentas free..... gaduh lah, merajuk lah, protes lah tapi last2 masih berkepit jugak kiri kanan macam isi dan kuku...... ohhhh tak paham sungguh~ tapi bagus lah sebab perikatan persaudaraan tuh masih kuat muahahaha......

walau macam mana pun hari ni, entah kenapa penat bebenar melayan karenah2 budak2 ni~ nak kata salah pakai bateri energizer macam tak.... nak kata budak2 ni hyperactive? hurmmm.... boleh jugak la~~ tapi biasanya dapat handle tapi kenapa? katakan kenapa..... wah teringat pulak kat lagu ni ------->


hahaha... kan terpesong sudah~ cmne pon enjoy the life~~~ no matter how hard it is and how troublesome it was.... coz remember everything will be our memories.... precious memories~ ~^~^~

p/s: budak2 ni dah tidur... tula sempat melayan blog ni sekejap kui3... jangan bagitahu diaorang suda...... promise?

No comments:

Post a Comment