....................................................................................................................................................................................................

Saturday, January 1, 2011

eh sekarang tahun berapa?

buzzing... buzzing....

ARGHHHH!!! nooooo!!!! kenapa cepat sangat masa berlalu!!! tidakkk!!!!
otak dah naik biol mereng dah ni dok fikirkan tahun yang datang ni, tahun yang ku tak tahu berapa ni.... (wink wink)..... telah buat aku hurmmm.... macam mana nak expression-kan ni ek?

owh ak tau... marah, happy, depress, bersemangat, tension, carefree, takut, berani, seram, ......... sejuk?? ..... err~..... korang isilah tempat kosong sendiri macam mana.... janji yang pasti tahun

(by the way, HAPPY NEW YEAR!)

adalah tahun yang sangat, sangat, SANGAT berdebar, heartbreaking, heartbeat(lagu 2PM),..... senang kata masa yang paling ditunggu-tunggukan oleh para peserta

bagi yang lahir pada tahun 1994

WOHOO!! yikss...

arghh!!! otoke!! aku tak ready lagi ni..... besar betul tanggungan tahun you-know-what ni... tengok sampai nak cakap pun tak berani.... uuuuwwwaaa~~~~ i want my mommy..... hahahhahaa

2 comments: