....................................................................................................................................................................................................

Saturday, January 1, 2011

hujan nak datang wohoo!! yikss....




hujan nak datang sini..... kat kawasan rumah aku... percaya? tak?? baik korang percaya sebab benda ni exclusive wo~ tak sangka pulak lah murah rezeki orang2 sini sampai hujan pon nak datang.... hahaha..... tak sabar2 lak rasa... huhuhu

hahaha... kalau siapa yang percaya ni memang dah kena kelentong la dengan aku hahahaha.... ke aku syok sendiri?? hurmm...... ciannyer aku TT~TT ....... apa? nak ketawe?? ketawe la korang.. uhuk..... kay apa2 pon... senanya WEATHER WOMAN kat tv korang2 tuh tak kira lah yang plasma ke tak.... tapi yang pasti ada cakap yang

HUJAN AKAN TURUN KE MALAYSIA!!!

maybe pantai timur je kot... sebab musim tengkujuh arn~
dan disebabkan ramalan cuaca tu betul... turun lah hujan dengan sekian lama nya yang tidak berhenti2 nak melawat tanah jejakku ini tiap2 petang dan malam.....

hahahaha waktu yang bagus untuk hibernate kah3.... dan bila cakap hibernate tu...... huhu.... memang confirm makan tak berhenti.... bukan main nak ikut sunah Nabi kalau nak makan apa2 yang lain 4 jam selepas makan..... semua tu hampeh dalam dustbin tu...... ish3~ teruk arn??....... err~..... tak ape jangan jawab hahahha..... tapi yang bestnyer air-cond free... hahaha sejuk je tiap2 masa.... suke3~ kui3... alhamdulillah.... apa2 pon tuje kot dah2.... bye2~~

No comments:

Post a Comment