....................................................................................................................................................................................................

Thursday, December 16, 2010

kak izyan shamba GA: lucky follower

nak tau tak tadi aku nampak apa? tau? tak tau?

u'huh!

ak nampak
tadaa~
nampak interesting arn? sebenarnyer terserempak dengan GA ni sebab masih jalan2 cari kitkatku yang hilang padahal tengah puase boleh lak cari kitkat, tak ke kecur nanti.......
hak milik terpelihara dia sebenarnya kak izyan shamba...... pe mksud shamba?? macam simba(cter lion king) pulak bunyi nyer.... sorry~ tak tau... papepon cuba bayangkan kalau dapat jadi lucky winner tu~ wah best nyer.... felt like walking in the air lah nanti... huhuhu tapi tak mau la bangge2 sebab riak tuh.... tak baik~ kita buat sederhana je... macam indah dalam kayangan? hahaha tak ada lah main2 je...... tapi entah wujud ker tak kayangan tuh... huhu kan dah terpesong jauh dah ni~ ish3......

papepon, PLEZ LET ME BE THE LUCKY FOLLOWER!!
hahha... nampak macam desperate arn? saje je wat drama king kat sini... gelaran aku tu kat kelas... entah kenapa entah budak2 ni letak gelaran macam tuh... buang tebiat kot hahak...

2 comments:

  1. hai2!!
    dear,sbaik akak pi blog cik cheqppjoy..
    nmpk pula adek nye link ni..
    nway..thx ye join...
    adek send link adik dkt entry GA ni bleh x??
    TQ..gud luck!! :)

    ReplyDelete