....................................................................................................................................................................................................

Wednesday, December 29, 2010

ole! ole! malaysia menang 4-2!!!!

wohoo!!!! nasib baik malaysia menang kalau tak dah lama aku kutuk hahahha.... tak ada la... main2 je~~

hahahha... seronok nyer tengok perlawanan tadi.. macam nak tercabut semua organ duduk sorak malaysia... dah tak ingat jiran ke apa... memang semua out la tadi hahahha.... tak penah2 aku berbuat macam ni hohohoho..... abis turun saham meminang aku hahahaha.... joking2~

dah lah waktu lawan kat malaysia sefamily pergi sorak dekat kedai makan dengan fan2 lain... huhuhu kecoh sekampung huhuhu.... tapi sekarang kat rumah... kesian kucing aku tak senang tidur dia... sampaikan dari tidur kat luar terus dia galih ke bilik tidur aku hahaha... tapi yang tak boleh tahan nyer nak jugak pergi dekat toto aku sedangkan tempat tidur dia dah ada... aduish.... pening kepala nak layan CHIPMUNK hahhaa...

walaupun aku tulis seganas ni tapi sebenarnya tak la sekecoh sangat pon... hahahaha.... janji lepas apa nak cakap suda hahaha.... tapi highlight game tu adalah.......jeng jeng jeng...

syafee, ashari, muslim n FAHMI!!!!! hohohoh..... aku dah jadi fan fahmi dah sekarang nih.... memang tabik la kat dia sebab banyak tu dia dapat halang bola dari indon huhuhu..... i like~
tapi entah kenapa waktu lawan dekat indon tu... jerit kuna je lebih hahahaha.... mungkin asyik2 nampak dia je kot yang di-zoom kah3~~ apa2 pon.... memang ada feeling tengok perlawanan tu tadi kui3~ dah tak ada nak complain kena laser2 lagi dah....

hahaha... macam nice je gambar kat atas ni~ dapat dari profile kawan mak huhuhu.... very creative... kui3

so conclusion here that malaysia win!!! congratz malaysia and the team!!! love you'll always!!!

No comments:

Post a Comment