....................................................................................................................................................................................................

Monday, December 20, 2010

tak online 3 hari....

wah~ ni baru 3 hari tak online... tapi nafsu hati tak senang... ish3~ teruk kan??? apa punya gaya daa~ kalau nak study tapi perangai macam ni.... study kew?..... tapi papepon al kesah nyer sebab nak bagi pengaruh yang baik untuk dek2 sedare 2 orang tuh.... diaorang tu tak pantang umur tapi asyik nak ber-FB jer pagi petang siang malam... waduh2 kalah diri ni kalau dibandingkan.....

dah contoh punya contoh, diaorang kurang la SIKIT ber-FB..... wahahaha misi berjaya!!! namun, apakah daya baruku terdetik mahu online tiba2... HUH~..... "yok ciap2 nk hntar dak2 ni lek bangi"...... say what????!!!!... dengan patuhnya kami sekeluarga menuruti kata2 ayah dan pergi bertolak ke bangi..... wah~ ni dah ayat karangan bm ni... huhuhu.... kalau cikgu baca boleh dapat A tak agak2 nyer??? ~,^???

dalam kete ingatkan nak tido tapi dak2 ni ter-hyper la plak malam2 ni...... oh tidak!!!! apakah dosaku sampai dugaanku sebegini......(dialog drama2 siri... agagagga)...... siap belajar sifir 9 lagi malam tuh... lepas ni kalau diaorang tak pass gak sifir ni tak taula.....

and then, 1 family tidur kat rumah sedara kat situ.... and balik hari ni... sampai pukul 7 lebey gak la~ tapi sebelum tuh... sebelum je sampai rumah kitaorang menyaksikan... "tan taran".... ACCIDENT!.... tak2 korang tak salah baca... memang betulla accident yang korang baca..... nasib baik tak parah cyclist tuh... so tak la jadi mimpi ngeri untuk malam ni..... kay tuje tataa~

p/s: hari ni paling susah nak bukak mate lepas bangun tidur.... tak taula kenapa berat sangat mata nak bukak..... ngantok pun rasanya hari ni paling yang tak dapat di-handle.... jap! adakah ni suatu petanda yang aku dah bebas menjadi babysitter? yaho0!!!!

2 comments:

  1. yg boleh dsimpulkan kat sini..sbar separuh dari iman

    ReplyDelete
  2. hahahha... okay2.... i keep that in mind

    ReplyDelete