....................................................................................................................................................................................................

Thursday, December 23, 2010

terharu


pada birthday aku hari ni, aku sangat terharu dengan kebolehan FACEBOOK nih..... nak tabik sikit boleh tak??...... aku tak kira korang kata aku syok sendiri ke ape ke... yang pasti 70 birthday wishes yang aku dapat dah cukup melted kan hari ni... huhuhu... uwaa~~ ber'sinar2 aku masa tulis post nih hahahahha.... terlebey suda~~ apa2 pon aku terasa nak buat memorial kepada sesiapa yang bagi birthday wishes tuh... tapi banyak sangat so kalau ada yang kurang.... nih dah yang terbaik dah nih~~... huhuhu... but i'll try to make it perfect naa~


faizah - aja - asyira - norra - cha'ah - intan naq - teh - onedy mentari selatan(x tau nme sbnr) - azhad - nisa - teha - tika - ain - huda(my sis) - kak ana - sarimah(my mom) - maira - nurul nabilah - azim - rahmah - nadia - lai ajis - mohd. razif - kak salwa - nash - mohd.afiq - amira syahira - kak fatten jimale - dek aisyah - zakaria - abg ayub - wani wahab - aslam - tengku - amalina - farhani - wirda - diba - kak kogi - fazeera - nady - mira hamim - akma - cnte kamo0 - dyela - ezza - syira 0 - hanis - dila - raihana - yana - kak mina - hariz - hanyzz syazwani - shalini - mus - kak fara - effa a.k.a epok2(hahahaha) - atiqah suradi - ezaty - zul - kak echa(my sis) - aq nanie - kak dya - kechix chix suda - kak ja - sidiq - ismail - wafi - aisyah hamid - datox u.dein - suheeyz sue - zaty - eimy - qistina - leyha - faizah hanis - acun/asrool - aznina - syaidatul - ckgu aisyah - syafiqa - hunny - abuhasan (my father) - moon(my sis) - bahirah - naimah


you guys "THANXS SO MUCH"
saranghae

No comments:

Post a Comment