....................................................................................................................................................................................................

Thursday, December 16, 2010

to all my followers

'Create

wah~ akhirnya dapat jugak idea untuk buat banner ni.... tapi aku tak kompem la kalau lelaki suke ke tak... macam mane pon banner ni aku khaskan untuk sume follower2 yang follow me.... aku ni tak la rajin sangat nak buat award2 satu per satu... so aku jamak qasar kan sume kepada satu... camne bleh trima tak??? kalau korang nak buat post pasal award ni... aku ada buat html kat sidebar.... tu pon kalau nak la... sesungguhnya siapalah aku ini~ sobs2... agagaga berdrama king lagi.... ingat ni pentas lakonan ke??? ish3~ last words...

WANNA THANKS TO ALL MY FOLLOWERS
LOVE YOU ALL!

p/s: follow me? hahaha ni iklan sabun gak k

3 comments: