....................................................................................................................................................................................................

Sunday, January 30, 2011

1st GA pearl Moon!! wow~

tantaran~
nampak tak apa yang saya nampak???
haha! PEARL~
bukan pearl mister Crab kay... huhuhu yang tu lain cerita da~~....
nih pearl PEARL yang wow wow tu agagagga.....
okay dah melalot banyak nih...... back to the topic
................................................................................................................
wokey 1st question yep:
hurmmm.... maybe masuk GA nih sebab untuk suka suki kowt huhuhu...... lagi pon tengah BW kat blog2 blogger sekian2~ so, bila nampak GA nih nak try2 la... mana tau kot2 dapat rezeki~ boleh la dapat pearl untuk raya cina nih huhuhu...... lagi pon peluang dah ada kat depan mata.... bak kate orang rezeki jangan ditolak.... so buat apa saya nak tolak arn~~ hahahhaha

...................................................................................................................
2nd lak yep:
ermm.... maybe i prefer WHITE.... sebab "fresh and white" hahahha.....
lagi pon memang warna fav white pon...... sebab apa suka putey? o0o0.... sebab saya senanya tak tau nak suka warna apa... so conclusion nyer amikk sumer warna dalam 1...... so kalau d'fikir2kan.... kalau banyak2 warna cahaya kalau d'gabung jadi putey so jadilah putey sebagai warna fav... huhu senang arn~ lagi pon putey match ngan sume huhuhu....


tapi kalau nak bagi kat saya pearl, bagilah warna hitam.... sebab tak ada jewel warna hitam lagi buat masa nih...... hahah tak reti malu sungguh makhluk sorang nih hahahha......

nah~ ni orang yang bertuah d'tag oleh ku.... cewah~ ayat skema lak:
puteribonda

2 comments:

  1. penyertaan disahkan..^^

    thanks join...good luck yaa...:)

    ReplyDelete
  2. wokey kak moon.....
    thnxs sb sahkn...

    ReplyDelete