....................................................................................................................................................................................................

Sunday, January 30, 2011

exam o0 exam


comey tak jadual exam ak??
hahhaha..... colourpul gitu!

RrrrRRrrrr~~~
tak ade mood sungguh nak layan karenah exam nih la~
sebab otak ak tak boley nak fokus.....
ak asyik teringat nak balik johor jep ngee~
terok tak?? hahha.... tak payah jawab.....

dah la tak dapat cuti seminggu...
cobaan betol ahaks.....
tapi pape pon
LIFE MUST GO ON!!!
just get through with it~ just BEAT IT!!
muahahaha....
spirit ak dah naik lek... alhamdulillah~~
.
.

oh btw, mama hari ni belikan 2 buku pts.....
huhuhu.... tak sabar lak rasa nak baca buku nih.....
berdebar macam fall in love in the 1st sight jep hahhahaha
macam la ak tau macam mana rasa fall in love in the 1st sight...
yang pasti ak nak buat rekod abiskan baca dalam masa sehari...
arap2 dapt buat kui3......

p/s: korang sedar tak ak tengah promote pts nih?? hahhaha

3 comments:

  1. sis pun ade beli buku 'apa bakat saya' buln lepas. best buku tuh, ingat tak yng arnab g sekolh tuh lepas tuh pengetua dya kura-kura.cute je.hehehehe

    ReplyDelete