....................................................................................................................................................................................................

Saturday, January 1, 2011

This Is Our Song


aku rasa sangat emotional sekarang ni.....
sebab dah banyak kenangan yang aku dah buat dengan kengkawan and everyone yang aku jumpa tak kira lah aku ingat lagi ke tak sape orang tu... tapi aku rasa sangat touch sebab rupa2 nya semua ni diibaratkan mimpi yang tak pernah aku fikirkan dia wujud....

bila dengar lagu ni baru aku sedar yang semua yang terlibat dengan aku semuanya telah dirancang oleh ALLAH untuk kita bertemu dan membuat story atau nak lebih sedap untuk buat lagu kita bersama tak kira baik atau buruk

aku rasa nak nangis bila fikir semua telah berlalu, masa bergerak sangat cepat sampai aku tak sedar yang semua ni sangat fun and happening...... kalau nak kata nak ulang balik the past memang mustahil sebab tu aku nak keep our memory baik2 as my precious thing ever.....

so i wanna thanks all my family and friends because share this memory together with me..... i couldn't do this better without you all......

"thanks you guys"

2 comments:

  1. takmau cdey2. walaupun masa berlalu sngt cpt tpi memori dulu ttp terpahat dihti msing2. epi new year :)

    ReplyDelete
  2. yup3.... memories forever and always~

    ReplyDelete