....................................................................................................................................................................................................

Friday, February 18, 2011

memang suka arn???....



memang suka arn buat benda separuh jalan.... GERAM! GERAM! GERAM! kenapa suka sangat buat orang rasa annoyed!!?? bila orang dah buat lawa2 and dah selesa dengan suasana tu tiba2 jep tukar tanpa kebenaran orang..... buat sesuka hati jep..... kononnya lah nak bantu buat surprise kat orang....... tapi buat tak habis..... suka sangat buat benda yang tak nampak penghujungnya..... cubalah kumpul dulu semua idea tu lepas tu kalau dah cukup bahan nak buat baru buat.... ni tak, tak ada barang, lepas tu main ubah2 jep barang orang and kata nak ganti dengan benda baru tapi benda "baru" tu sebenarnya tak ada lagi..... say what??? macam mana orang nak buat kerja??? ah~ annoyed betul..... lepas tu marah2 plak orang sebab tak buat kerja... padahal dia lah yang menganggu pengurusan orang...... patut ke dia tu buat macam tuh???


p/s: lawa pula tengok gambar cartoon tu huhuhu..... thnxs kepada kak (maybe) athira sebab saya copy gambar tu dari dia muahahahhaha....

2 comments:

  1. oowwhh...sangat la x patot.. :(
    saba2.. :)

    ReplyDelete
  2. arn2~ mmg x ptot arn~
    hyaiai mam!!! ngehehehe~
    thnxs~ i will :)

    ReplyDelete