....................................................................................................................................................................................................

Saturday, February 26, 2011

pantun fever

korang mesti tertanya2 arn nape lak aini ni buang terbiat main pantun2 nih..... tapi aini terpaksa sebab tengah pantun fever untuk contest nih.... argghh tidak!!! dah la last minute punya preparation..... adoiyai~~~

bukan mahu pantun fever nih.....
tapi kalau ada lagi senang...
sebab tengah risau untuk pertandingan pantun nih....
harap2 cabarannya senang......

ku saja buat postku berpantun...
untuk mengasah bakat dan minda.....
bukan ku suka sangat berpantun...
tapi sijil ma~ ada diminda....

sangat melalot ayat2 ku,
habis rosak puitis berpantun,
"ARGHHHH TIDAKKK!!!" di fikiranku,
otakku bagai melantun...

ingin berhenti tapi tak boleh,
hanya pantun dalam fikiran,
ku harus yakin diriku boleh,
agar malu jauh difikiran...



amacam??? kalau dalam esei nih mesti kompem2 fail arn??? hahahha.... papepon... WISH ME LUCK YOU ALL!!! and kalau sesiape ada idea pasal tajuk:
1. remaja.................... 2. modal insan..................... 3. kebersihan makanan................... 4. bahasa jiwa bangsa......................... 5. sayangi warga emas
PLEZZ nyatakan idea2 bernas saudara semua dekat comment
plez and thank u ~~~

2 comments:

  1. woahh gudluck2!
    saya pntun mmg angkat bendera
    ptih dlu. hahaha

    awk, gudluck! chaiyok! haha :)

    ReplyDelete
  2. thnxs cik shiqah!!!
    sebenarnya sya klu bole angkt bndre putey tuh.. nak je angkat tp sjil punya psal so amik jela~~ huhuhuhu...... papeon thnxs skli lge and wish us luck ngee~~

    ReplyDelete