....................................................................................................................................................................................................

Saturday, February 26, 2011

sengal tapi best


click to preview

huhu hari pantun ke hari ni??
hahaha.... sebab kitaorang berpantun sampai tak sudah! tak caya?? cuba tekan pict kat atas tuh... penat tau edit ngehehehe..... x de maknenya~ tula keje paling cincai yang pernah dibuat~~ cuba tengok jumlah dalam kotak pink tu... banyak tak dalam masa sejam setengah??? hahhaa tapi memang besh main ngan budak2 kecik yang tak matang nih ngehehhe..... padahal 3 orang je kot yang berpantun kat situ.... salah satunya budak dalam bulat merah tu hah~ hahahha lagi sorang pikah Aris tapi nama dia tak ada pulak bila print screen tadi.... papepon....
HARI INI SANGAT BEST!!
~ALHAMDULILLAH~
thanks korang.....!!!
kalau sesiape nak try baca pantun bebel kitaorang click here

2 comments:

  1. oit AG!! selamber giler ko kutuk ak erk?? nseb baek ati ak trgerak nk tgk ko pnye blog nihh..kurg asampnye membe..papepown ak nk jelaskan di sni,pntun ak reka mmg best giler siot..haha ngeks tol aini, cehhh siap bg link ag tuh xbleh blah toi r...kuang2..

    ReplyDelete
  2. hahaha... lex r beb~~ gurau2 manje hahahha!!!! Xp

    ReplyDelete