....................................................................................................................................................................................................

Sunday, June 12, 2011

bola fever again (i guest?)

wah~ bole tahan Malaysia FA nih...
tak sangka boleh excited gak tengok bila join pak cik n mak cik layan bola kat rumah ni...
hahahha... lawak la bila pihak lawan tuh tanduk bola masuk goal sendiri.... sape yang buat? sorry la tak amik tahu pasal nama diaorang so kalau nak tahu sapa yang tanduk tuh... surf la internet sendiri okay??..... google kan ada.. semuanya di hujung jari jep okay sekarang ni.... lagi satu, abes la orang yang tanduk tuh lepas ni..... risau kena pecat je tuh.... kui3... nauzubillah~ oh tapi sape yang pkai jersey no 12 tuh yep?? akak saya sebok nak tau sebab dyep ensem... hahahha.... sengal arn?
papepon.... nak cakap... cuba la penonton2 kat stadium beradab sikit..... bila orang tengah baca ikrar... diam la kejap tak kan tak boleh... ni tidak, langsung tak dengar orang tu cakap apa, cuma dengar bunyi sorakkan yang macam bunyi nyamuk jep..... kang amik ridset kang baru tau~~ pastu jangan la main laser2 ni... tak baik untuk kesihatan dan untuk ibu yang mengandung...... ada paham? paham? baguih3....

so amalkan pemakanan yang sehat dan peradaban yang cemerlang abes di mana2 jua anda berada kerana dirimu begitu berharga..... TING!
(abes dah~~~ tuje senanya.... hahhahah pye2)

No comments:

Post a Comment