....................................................................................................................................................................................................

Wednesday, June 1, 2011

saya aktif semula untuk seminggu nih!!!

wah best betulkan online ni...... kenapa? saya pun tak pasti kenapa... tapi yang pasti nak cakap nih...... saya akan online dengan lebih kerap pade ari cuti okay..... wot wot! hahaha tapi secare curi-curi la kalau parent tak bagi buka internet nih...... *AWAS: kepada kanak2 jangan ikut perangai ini okay?!......

penat meyh badan lepas abes menghentam pekse mid year nih.... rasa nak nangis pun ade...... tambah lagi dengan masalah yang saya terima memang membebankan....... tapi perkara yang sebenar yang berlaku biarlah rahsia....... sebab malas nak bagitahu..... mengerti?....... tapi saya risau ada orang salah faham dengan tindakan yang saya buat baru-baru ni..... huuu~~ harap orang tuh tak marah....... saya bukan sengaja pun, tapi this is the way to keep everything right on track.....

okay! back to the point! nak tanya kenapa sekarang panas sangat ek? adoi~ baru keluasr sekejap je kot.. tapi badan dah macam banjir musim tengkujuh...... huhuh.... memang S.E.N.G.!.! astaghfirullah~ saya guna word tu lagi..... ish3.... maybe nih adalah satu cobaan~ dunia alhamdulillah.....

lagi satu, saya rasa dah banyak kali saya ketawa sejak akhir2 nih.... rasanya saya perlu kurangkan... sama la jugak dengan para pembaca sekalian.... nih pon kalau ADE orang baca... hahahhaa "aini tak kesah" kalau orang baca ke tak janji saya dapat buat lah sikit2 journal kehidupan nih hah~..... nanti bila tua2 boleh la engat2 balik ape yang terjadi... betul tak?

okayla... tak tau nak sambung ape.... so:

moral of the story:
1. pandai2 lah selesaikan masalah dan elakkan daripada menerima masalah okay, tuan2 dan puan2 sekalian??
2. jangan putus asa kalau benda dah terlari daripada track sikit sebab pengalaman dapat mematangkan kite sume....

semoga korang sume berjaya di dunia and akhirat! :)
.:Assalamualaikum:.

No comments:

Post a Comment