....................................................................................................................................................................................................

Sunday, July 17, 2011

pening betul

assalamualaikum.... huhu....
hari ni ada 3 org sahabat yang skipping tuition addmath for about an hour or so to discuss about mental problem hahaha..... betuah x kitrang?? sampaikn sumer member kat klaz cari....


tahap pening nye discussion tu kalah orang koperat wo~~ ntah la.... maybe sebab setiap orang ada beban dyrang sendiri..... and time tula sume bnde spill out of their mouth during that hour...... so mmg ssh nk cari conclusion or problem solution psal mental problem tu... smpikn byk gak la ktrang b'debat kat klaz "di rahsiekn nama" tu..... tp papepon nak tekankn kat sini senanya bkn psal suruh orang skipping klaz...... tu no way korang boleh contohi... tp b'dsarkn pengalaman y d'lalui.... setiap and titik peluhnya kami...(LOL! ayt gramatis btol).... nak bagi la se sikit moral of the story:

1. kalau korang x ade problem... so jgn cari problem
2. kalau nk b'tndak... fikir 2-3 kali
3. TAK BAIK MENIPU.....
4. jadilah seorang yang kuat dan bermotivasi
5. perlu ada moto dlm diri and niat y mantap~~ bak kate terbaek~~!!
6. persahabatan perlu d'jaga antara persaudaraan islam or sebaliknye
7. jangan terlalu menyalahkan diri
8. kena menyelesaikan masalah or tension... tok kite HAPPY! wot! wot!
9. kena selalu berfikiran positif and logic...... nih paling penting


but papepon... jangan lupa tok kembali kpd Allah kalau rasa diri tu dah jauh dgn-NYA

p/s: haha teringat kejadian curahan tangisan oleh AJ kat depan mate... muahahahha.... sepatotnye kena rakam waktu tu... huhu....

okay.... assalamualaikum.... chow wow dlu kay... zass~

No comments:

Post a Comment