....................................................................................................................................................................................................

Sunday, July 31, 2011

Ramadhan sudah mai lagi.... sukanya!


Indah kan Ramadhan??
tak tau kenapa tapi bila nak dekat2 puasa nih rasa teruje lak... kui3.. maybe sebab Syaitan diikat kot... tula baru terasanya ketenangan di jiwa rohaniku... cewah~ ayat berbunga- bunga!

hahaha... bila flash back, nampak sangat selama nih perangai cam "tut tut" jep... astaghfirullah~~

tapi serious! to all my blog reader or anyone blogwalking....
waktu bulan puasa nih cuba la try tengok kiri, kanan, depan, belakang, atas, bawah and 360 degree angle yang korang boleh buat utk selami keindahan suasana Ramadhan... memang lain lorh wa cakap sama-mu~

tak taula tapi thats only my opinion sebab hambo seorang yang suka tengok view2 yang .......(*tengah fikir*)....... entah la nak cakap macam mana yep... maybe langit kot...... jap ke bunga yep?? oh entah apa2 la... yang pasti mana2 view alam yang korang suka..

.:for example macam ni:.

sebab korang pasti akan rasa tenang and rasa penat mesti akan hilang! tapi sambil2 tuh... jangan lupa puji Allah macam .. ~subhanallah~.. sikit2.. tapi kalau banyak2 lagi A++!! tapi bagi orang yang sama taraf sama hambo... sikit2 and yang termampu tuh lebih baik daripada tak pernah langsung... dapat la pahala sikit sebanyak nanti.... insyaallah~

so, selamat mencuba dan SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN!!

3 comments:

  1. datang sini bawak senyuman, nk bawak milo tp puasa, huhu selamat berpuasa..=)

    ReplyDelete
  2. tQ... selamat berpuasa gak :)

    ReplyDelete