....................................................................................................................................................................................................

Saturday, August 13, 2011

for ever RORO

okay hari ni hambo akan ce citer kisah kucing ku
yang sangat SANGAT nakal!!!
muahahha.... jangan marah ye RORO
a.k.a Neng <--- gelaran y dibagi oleh parent hambo

tapi serious! RORO sangat mengemari kaki n jari hambo...
kalau dibaginya lidi or bulu ayam...
yang dikejarnya adalah JARI hambo
kalau ku suruh duduk diam si RORO di tepi hambo semasa bersila
tetap dicarinya KAKI hambo
tak kira lah semasa tengah kaki hambo berbau or not...

sungguh hambo tak faham...
tapi gigitan nya bukan main2....
RORO gigit macam karnivor nak makan daging!!
adoiyai~ dah la tangan hambo macam rangka ayam..
lepas tu digigit RORO sekuat hati...
memang siapa tak menjerit sampai satu kampung dengar...
tapi nasib baik RORO faham akan signal jeritan itu
and terus lepaskan buat seketika dengan muka inonncentnya
dan bila tak sampai seminit RORO kembali mengulangi
kerjayanya untuk mengigit KAKI and JARI ku...
........(no komen).....

=,=''

dan sampai sekarang hambo sabar dengan karenahnya..
however, RORO still be my "pet friend" FOREVER!
love u RORO...... hope u'll be by my side at least longer than other cats i had

No comments:

Post a Comment