....................................................................................................................................................................................................

Sunday, September 25, 2011

i'm back with new peribahasa

Assalamualaikum....
wah lamanya tak tulis belog..... kepakaran menulis belog yang tak pernah hambo masterkan makin dikatakan ke tahap ICU...... tapi apa2 pon... hambo nak try jugak sampaikan pe yang hambo rasakan nak tulis......(<---hambo rasa macam pelik sungguh ayat ni)..... 

okay dokey nih nak ce citer pasal karangan BM hambo hehe..... untuk kali ke-3 sepanjang tahun ni hambo dah buat 3 peribahasa baharu!!!! wuhooo!!!! memang tak panas lak kena tegur ngan cikgu huhu tapi cikgu saya memang cool... i like u cikgu! (*peace!) cikgu pun main layan jela karenah anak2 murid dia yang semua2nya "bertuah2" belake...... hehehe(*nada nakal)

hambo wat peribahasa baharu tu bukannya dgn sengaja but accidently bak dikatakan..... lagipun waktu jawab exam otak dah merapu macam2... so tak boleh lak hambo nak think straight time wat pasal peribahasa tu.... btw, my weak point in BM is peribahasa, so paham2 jela~~~

tapi kepada ibu bapa, cikgu, sanak handai and kpd sesiapa yang mengenali hambo ini...... hambo berjanji akan buat terbaik lagi dalam bab peribahasa ni and peperiksaan SPM yang tinggal lagi bape kerat hari je lagi ni.... =___=

so wish me luck! HWAITING to all batch 94 whom i respect to take SPm exam this year!! huhu

No comments:

Post a Comment