....................................................................................................................................................................................................

Sunday, September 25, 2011

simple life is perfect!

Assalamualaikum...

hai friends! korang tak rasa ke kalau hidup simple lagi senang daripada hidup yang complicated??..... tapi kalau memang wujud-lah antara korang yang suka benda yang complicated then i've got nothing to say..... because everyone are different with their own characteristics........ besides, "i respect your thought and u!"

but at least this is my opinion-lah that simple life really wonderful! sebab kalau dengan simple life tak payah nak fikir pasal what to wear?, kalau baju renyuk tak-lah panic macam ibu mengandung, makan pakai tangan je tak payah pisau garfu, x payah nak berdating-dating sampai tahap cinta dibawa dead and etc-etc.........

lagipun dengan hidup simple..... hambo rasa hambo akan lagi bersedia sebab hambo dah tau nak buat apa untuk apa dalam setiap situasi dengan menggunakan barang yang simple or mudah...... so tak payah-lah nak susah2 cari barang2 yang orang kata "exclusive!" or "expensive!" untuk menunjuk-nunjuk sape yang lagi bagus.......

okay i admit that sometime i do want to show off... but i realized that it was not a good thing for me and Islam also had teach me for not to "riak"...... so i could make a conclusion that simple life is easy by doing things that only necessary to you and diberkati-Nya!

so, how to have a simple life?
1. respect the others
2. dun look down to others
3. always optimistic
4. ...............>.<.................

hurmmm.... i guest u already know what ways to be a good person in this world right?? and i dun think that i could explain more to you on how to be good, because i'm not really the one who could give u advises since i'm still in the process to redo my self for the better......

so shall we redo ourselves together??
it would be fun! i guarantee it!!

No comments:

Post a Comment