....................................................................................................................................................................................................

Tuesday, December 13, 2011

One down, MORE to go !

assalamualaikum
hehehehe cube teka apa hambo nak ce citer sekarang?
dapat teka x? dapat tak?
.
.
.
HAA~~~ hambo sebenarnya nak ce citer pasal goal or impian gila-gila hambo yang lama terpendam dan perlu dilaksanakan sehabis mungkin tidak kira-lah ianya meragut nyawa hambo.... nguahahahaha...... (=,=)? apakah?! no way man! hambo tak kan buat kerja gila sampai ragut nyawa! hambo sayangkan diri hambo bak kate 
"KERANA hambo ANDA BERGITU BERHARGA"

"" btw, hahahaha siapa yang dapat teka tadi wa tabik spring sama lu !! ""

hehehe.... camni cerita nya.... hambo dulu-dulunya seorang budak sekolah yang teringin sangat nak panjat tangki sekolah yang dikatakan tempat larangan untuk semua penduduk bumi di alam semesta ini.... (menambah-nambah pulok den)

jadi sebelum menamatkan taraf hidup hambo sebagai sehambo pelajar sekolah, hambo mau-mau lah laksanakan impian tersebut dengan hati yang GILE EXCITED! 

so petang tadi pun, kami buat kerja gila sikit.... alah~ sikit jek iaitu naik ke tangki tersebut.... MUAHAHAHA!!! *nada jahat*

dan inilah produk kecantikan hasil daripada kami se-member.... agagagag

inilah tangkinya! setinggi 4 tingkat dan dibina beberapa puluh tahun yang lepas... fyi, tangki ini sangat buruk dan usang.... bila-lah nak cat yek?

dan ini tangga pendakian gunung everest kami

nasib baik hambo tak gayat

at the top of the world!!

smart tak gambar-gambar yang hambo amik? keh3... *bangga jap*

siapa mahkluk ni??

ada lagi makhluk ni !!

dah~ pulok! siapa lak ni ?!

.... hmm~~ penat dah nak komen... suka hatilah siapa nih......

so, camtu jelah sebenarnya... hahahha dan hambo rasa sangat THRILL dan BERBANGGA serta RELIEF bila berjaya melaksanakan goal!!!! hambo.... keh3... see ya bebeh

moral story: be confident towards yourself and do whatever you belief !
so trust yourself and be yourself
assalamualaikum

-the end-


2 comments:

  1. Makhluk2 tu penunggu tangki tu ke? Hahaha! Weh! Nape xsnap view from eagle eyes dri tangki tu? Btw, smart la gmba! Edit ke?

    ReplyDelete
  2. hahaha seng jek ayt ko... ko jgn wat ak seram hahahha..... eagle eyes?? cmne tuh???!! ajar ak! ajar ak! hehehe...nope... x edit un...tQ

    ReplyDelete