....................................................................................................................................................................................................

Sunday, February 19, 2012

Hot Blogs Contest by Manja

bismillahirahmanirahim . 
hehe , hari ini disebabkan di-tag oleh kawan ku yang chumil untuk join Hot Blogs Contest by Manja , so , hambo pun mencuba nasib si labu untuk join contest ini , tehee ~ by the way , hambo suka sangat lagu belog Manja ni , terasa cam di-refresh pulak , ahaks , beng kan ? tapi tak tau lagu apa tuh , so kalau tau sila inform ye ? hehe , teamwork anda sangat dihargai . tak lupe gak ! hambo geram giler dengan pict teddy bear dekat banner tu , fufufu rasa cam nak koyak-koyak jek sebab dia warna pink ! hahaha no lah ~ sebenarnya sebab mata teddy bear tu asyik tenung depan jek kat hambo , rasa seram ada gak , dah lah tengah tulis post ni malam-malam buta sorang-sorang diri , kui3 .......... *(tengah dalam fasa ''beware'')

Syarat syarat untuk menyertai contest ini adalah :-
jeng jeng jeng


--> Wajib follow blog Manja (akan di follow balik oleh Manja)
--> Mesti klik INI , INI INI , dan INI
--> Buat entry bertajuk Hot Blogs Contest by Manja dan letak kan banner berserta link dan syarat syaratnya.
--> Tag 3 buddies dan pastikan mereka tahu.
--> Letakkan link entry korang dekat comment box Manja. (in case tak dapat,tinggalkan link di tagboard)

buddies yang lucky di-tag oleh hambo :
ainun
leka
nady 


hehe , thats all for today peeps , see ya !
btw, harap-harap nasib si labu kali ni bertuah ... hahaks

3 comments: