....................................................................................................................................................................................................

Sunday, April 15, 2012

'Beng' yang teramat

Assalamualaikum

hmmm ~
sebenarnya ak rasa diri ni jadi semakin 'beng' sejak balik dari pulau haritu .
nih semua gara-gara si 'dia' nguahaha . nih dah nak start jiwangs dah ni *poyos !
hidup ak yang x pernah suka pantai tetibe boleh pulak fall in love with that island . ishk ishk teruk ak nih .
ntahla maybe sebab muka 'dia' somewhat soothing or s0-s0 serta senyuman friendly 'dia' kot membuatkan ak asik like kat 'dia' . LOL . (just like ok)
but seriously maybe nih nafsu je kot , so i just gonna let this feelings go .
lagi pon sambung belajar pon ak tak start lagi . lagikan mau menggatal pasal 'dia' ? *huh nonsense sungguh ak !

sebenarnya nak tulis tu jek . lagipon this is the first time i felt like this so , just wanna make a history to it . LOL . sekali lagi 'beng' !!

4 comments:

  1. LOLOLOLOLOL..sape?? xciter pown kt aku
    ngehehehe kau da start mmbesar la ni
    ptut la xsabar nk kwen...muahaha wekk

    ReplyDelete
  2. erk . ak xmau gitau !!! hahaha
    nih secret ak ngn family jek .
    tapi kalau ko nk tau gak t ak cer . LOL..... XD

    ReplyDelete
  3. huahahahahhahahahahhahaha tolonglah4x...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ops ko terbace lah pule ~ hahaha . blushing2 . MYVI kuning !!!! *saje naikkan

      Delete