....................................................................................................................................................................................................

Monday, April 16, 2012

oh PREVE ~ drive it to believe it

Assalamualaikum ,



uwah ~ cayalah proton !! not bad gak r kereta terbaru nih . ape name dy ? preve ?? hoho maksud nama kereta nih still ak tidak ketahui so jangan tanya . but awesome lah cause nama dy cam catchy gitu . auww ~ i like ! tengok short film (yang pemandu F1 tuh drive) tuh pon buat ak rasa teruja !! nguahaha . well i LOVE cars ~ lagi pun affordable lah kan bagi orang yang dah berkerja tok beli kereta yang sleek design macam tuh ! ala'' cam hyundai gitu ~ tapi bagi orang yang kire habuk-habuk duit tabung macam ak nih boleh tengok jela kan . LOL . *sigh* cakap pasal kereta buat ak teringat akan lesen keretaku yang harus di-retake (!) humph !! ini semua gara'' ak terDRIFT time jpj dulu . hampeh je kan . tapi sabar jela labu , itu namanya cobaan nguahaha . but apa'' pun wish me lulus for this retake and tak perlu di-re-retake semula . Pray for me everyone , hwaiting !!! lagi pon tanpa lesen , memiliki kereta adalah mimpi angin kus'' sahaja and i don't want that ~ i want to have my own carS . kih3 . penekanan di carS : ada S disitu hahaks


No comments:

Post a Comment