....................................................................................................................................................................................................

Monday, April 16, 2012

saje fun FUN

Assalamualaikum .

hehe . entry hari ni sangat simple (MAYBE) and it is about FUN!
okeh , i know hidup memanglah tak se-sweet mane pon and not as smooth as we thought so kita tak boleh nak fun ~ fun ~ sangat ...... etc''.......{ bla la la , tra la la} so what ?! memang hidup kita tak sempurna mana BUT bagi ak , hidup ni memang interesting and FUN ! (in their own special aspect at least) sebab setiap climax and plots in our life makes us stronger . so , we should never be afraid to move on . memang susah kengkadang kita nak bangun from our dark ages opss dark time (?) ermm .... what those words ..... from our fall ?? haha i dunno ~ dah lama tinggal dictionary dan grammar book , hanya bergantung kepada google translate yang tak begitu translate je sekarang.

ak admit ak pun takut nak move on , but sampai bila kita nak holds ourselves back into our past ? we can't change the past . so why should we live in it ? *sigh* , yes i'm saying it to myself too . YOK ! (<--- trademark ak) kita mula berjalan kehadapan dengan pengajaran yang lepas sebagai penguat diri supaya kita tidak akan ulangi kesilapan yang sama lagi . haa~ ayat karangan yang selalu memberi impak A kepada ak dulu , biar ak ulang DULU ~ ak kini bukan lagi pelajar sekolah . muahaha . ak sudah dewasa DALAM IC but secara betul'' nye~ no body knows . zass !

okay back to the future , lagi pon FUN adalah salah satu kaedah untuk awek mude . LOL . ye lah , cause kita selalu senyum dan ketawa . IMPORTANT highlight here , semua ito kita perlu buat dengan berpada-pada janganlah jadi macam angsa dalam library . OKIE ? sunnah pun menggalakkan kita supaya berpada-pada dalam setiap perkara yang kita buat didunia . kat akhirat (?) Allahualam .
okeh . for me benda yang FUN yang aku suka are :

{teruja tengok pict edit y menjadi ! (0,0)}

tetiba rasa sangat 'beng' entry ni .....
but alang'' makan pekasam baik ak kebas meggi .
dah buat sampai panjang , hbiskn entry ape lagi .

muahaha chow !

No comments:

Post a Comment