....................................................................................................................................................................................................

Tuesday, December 25, 2012

i wouldn't want to lose myself again

berhabuk, berkulat, berdebu, sekalian ber lah terjadi kat blog nih . huhu . lamo den tak update sejak masuk study , bukan tak dop masa tapi sebab ke-kura-an wifi di tempat study menyebabkan den malas nak beronline . ngehehe . baik tak ?? tapi kat sana jela tak online . kalau kat  rumah , hambik , sampai berapa pagi ngadap lappy jek . haish ~ xpatot xpatot (nada gopal boboiboy) 

just wanna share what's on my mind right now , 
aku , macam mana orang pandang aku ? macam mana Allah pandang aku ? macam mana aku pandang diri aku sendiri .

aku selalu risau pasal hal remeh temeh macam ni , tapi pasal Allah tak remeh la , sampai once , aku pernah jatuh kedalam zaman kegelapan aku dimana i feel so small , feel unwanted , feel . . . . let's just say aku memang tahap lost at that moment .

and you know what ? i don't care now , i don't care what community want to say about me because that IS me !! if diaorang tak suka aku then pandai'' jauhkan diri dari aku , pasti ada reason aku lahir kat dunia nih .

you know what , i had it ! i feed up with it to please every single one around me , yes , i'm may not be a good girl but cermin diri sendiri . tengok orang tuh untuk amik pengajaran untuk diri sendiri . bukan makin nak jatuhkan orang tuh . why you have to be so mean ??

right now , i'm just happy to be me , i'm the one that would strive everything that i wanted . i'm the one who will jump when i wanna jump . i who dares to find the inspirations anywhere on earth . this world is just perfect as it is . there're many miracles and wonderful knowledge somewhere out there that created by Allah to be search for .

so , why should i think about hates and cruel things all the time when i've got tons of other great things to search for , to think for . as long aku tak langgar hukum syara' then i'm gonna do it . i'm gonna strive it no matter what . the past is something that can be learnt from and the present is the moment to choose our future , future is the one we have to strive for . to strive for kebahgiaan dunia and akhirat .

"we should not regret what we had lost 
but we should celebrating what we have found "

i'm an engineer to be .

No comments:

Post a Comment