....................................................................................................................................................................................................

Tuesday, December 25, 2012

smkjpdelta'94 small reunion: wish to meet ALL of them

yeah , again , Alhamdulillah den dapat join smkjpdelta'94 small reunion kat KFC . ada yang berubah ada yang maintain tapi yang penting happy jumpa diaorang semua . haha susah kot nak jumpa dyrang nih . tapi sayangnya hajar terpaksa balik awal because of emergency . oh jumpa gak farehah secara kebetulan di situ . huhu . awesome :)

 annoying syamil . waji . timah . ain . me . pikah . zarul . wafie
(melaka) . (segamat) . (jengka) . (kuantan) . (petaling.J) . (petaling.J) . (dungun) . (batu pahat)

lovely hajar 
(p.pinang)

farehah 
(shah alam)

walaupon macam'' jadi tadi dengan jumpa ex-schoolmate smkjp2 and unexpected calls yang bagai tapi i still have my moments . Alhamdulillah . haha you know what, i have a wish : to meet All my friends sebelum aku pindah ke tempat lain . sebab aku tau , lepas pindah dah susah nak jumpa , aku nak cherish betul" my teenage life supaya boleh cerita kat anak'' aku nanti . hakhak gila tak reason aku ?? tapi betul lah . i want to complete my lifetime story nicely , so that i can write a good 'story' in dunia n akhirat nanti . Insyaallah

i'm an engineer to be

No comments:

Post a Comment